Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ .επισημο μπλοκ της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

Το Σαβατο 22-12ου η ομαδα μας  φιλοξενηθηκε απο την ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ οπου γνωρισε  την ητα με 2 - 0

Ρεπορτάζ Αγώνα
Ατυχή χτες η ομάδα της Νίκαιας απέναντι στην Δόξα Πειραιά..
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Νίκαιας κατέληξε σε ήττα .
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Μωσυσιάδη είχε την κατοχή και έλεγχο του παιχνιδιού, και έδειξε τις προθέσεις της. απέναντι στην δυνατή ομάδα της Δόξας.
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Καλογήρου προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα Κωνσταντινίδη αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκαρι. Φαουλ του Χρήστο και ο Κωνσταντινίδης με υπερένταση απέκρουσε.
Πέναλτι στο 40 για την ομάδα της Νικαίας (ανατροπή του Καλογήρου). Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γαλακτερός αλλά ο Κωνσταντινίδης είπε πάλι όχι αποκρούοντας.
 Στην επανάληψη η ομάδα της Δόξας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά εν αντίθεση με την ομάδα της Νικαίας που αγχωμένη βλέποντας ότι άλλη μια φορά δεν μπορεί να βρει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στο 60 πέναλτι (αμφισβητούμενο) από τους ποδοσφαιριστές της Νικαίας. ο Νομικός με εύστοχο χτύπημα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Δοξας.και στο 75 ο πολύ κάλος Κουτσός εδραίωσε την νίκη για την ομάδα της Δόξας με σουτ έξω από την περιοχη..Και εκεί οι άνθρωποι της Νικαίας φωνάζουν για επιθετικό φάουλ πάνω στον αμυντικό τους. Αυτό που θέλησαν να πουν οι άνθρωποι της Νικαίας μόνο ευχές για τις ημέρες και ευχαριστίες για τους ανθρώπους της Δόξας .οι συνθέσεις των ομαδων..
Δοξα Πειραια Κωνσταντινίδης, Σορωτος,Νομικος,Παπαιωαννου Δ.Παπαιωαννου Γ.Κουβαρακης. Τσοτσογλου.(75 Κριστι)Γκιοκα.Τσιμπλακης.Κουβατσος.Ηλιοπουλος(91Παπαδοπουλος)
Για την ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ. Μακρης. Σπηλιος.Γερολυμος.Γιωργιζας.Γιαννουκαρης.Νικολαου.(65Κατικαρηδης) Καλογηρου (63Μαυρακης)Γαλανοματης.Χρηστο.Μωυσιαδης(75 Μουρτζης)Γαλακτερος.Δεν απεφυγε τα λαθη η Κ.Μητση διατητης του αγωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου